Verzendinformatie

Verzendinformatie

We besteden veel aandacht aan het zorgen voor een snelle levering van je bestelling. De levertijd kan variëren afhankelijk van het door jou gekozen bezorgadres, de beschikbaarheid van je artikelen en het tijdstip waarop je je bestelling plaatst.

Verwerking

Zodra je bestelling is bevestigd, gaan we je artikelen klaarmaken voor verzending. Artikelen kunnen 1-3 werkdagen nodig hebben voor verwerking. Hoewel we hard werken om ervoor te zorgen dat je bestelling zo snel mogelijk wordt voorbereid voor verzending, kunnen sommige artikelen vanwege een lage productbeschikbaarheid een langere verwerkingstijd hebben. In dergelijke omstandigheden wordt je per e-mail op de hoogte gebracht van de vertraging.

Verzendkosten

Je kunt profiteren van gratis verzending voor bestellingen van meer dan $59 voor de meeste gebieden. Indien beschikbaar, kun je kiezen voor Express Verzending tegen een extra vergoeding. Klanten dragen douanerechten.

Belangrijke opmerking

Bij het kiezen van express verzending is specifieke adresinformatie (inclusief straat/blok, naam, telefoonnummer) vereist in het ENGELS volgens de verzendvoorschriften.

De levertijden variëren afhankelijk van je verzendbestemming:

*Alle levertijden zijn schattingen en worden niet gegarandeerd.

Bestelstatus

Zodra je bestelling is geplaatst, zullen we je per e-mail op de hoogte houden van de status van je bestelling.

Bestelbevestiging

Direct nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je een Orderbevestiging per e-mail met een samenvatting van je bestelling en je verzend- en factuurgegevens.

Verzendbevestiging

Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een Verzendbevestiging per e-mail waarin staat dat je artikelen ons magazijn hebben verlaten. Details over de artikelen die in de zending zijn opgenomen, evenals een tracking nummer, zijn opgenomen in de e-mail. Om je pakket te volgen, klik je eenvoudig op de link die wordt verstrekt. Houd er rekening mee dat het soms 24 uur kan duren voordat de verzendmaatschappij de status van de zending bijwerkt en dat je tracking link mogelijk niet onmiddellijk werkt. Als je bestelling meerdere artikelen bevat, kunnen deze in verschillende pakketten worden verdeeld en op verschillende dagen worden verzonden. Je ontvangt een aparte Verzendbevestiging voor elke zending.

Gratis verzendinformatie

De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen van 59+ behalve voor sommige gebieden, zoals Zuid-Afrika, Chili, Colombia, Bahrein, Colombia enzovoort.

Volg je bestelling

Stap 1: Kopieer het tracking nummer van je bestelling

Stap 2: Open een van de onderstaande URL's:           
1) https://www.17track.net/en             
2) https://bit.ly/3cqGR53

Stap 3: Voer je tracking nummer in op deze URL

Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via e-mail: hobbyhorsekopen@outlook.com Logistieke tijd- en kostenstandaarden in de meeste landen